MHB | Corporate events

Corporate events vormen de ruggengraat van zakelijke bijeenkomsten en MHB staat paraat om jouw evenement naar ongekende hoogten te tillen, ongeacht of het online, live of hybride is. Of het nu gaat om de lancering van een nieuw product, een inspirerend symposium, een boeiend webinar of een schitterende awardshow, wij zorgen ervoor dat jouw evenement niet alleen voldoet aan verwachtingen, maar deze overtreft.
NATO Summit
Tijdens de NATO Summit 2021 in Brussel maakten de NAVO-leiders een meeslepende virtuele reis naar de toekomst met NAVO2030. MHB AV bracht innovatie en verbinding naar het internationale toneel.

Bekijk
Adobe
De beurs IBC is een toonaangevend evenement voor content en technologie. Het vooraanstaande bedrijf Adobe is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische software voor creatieve professionals. Goede beeldkwaliteit is dan ook zeer belangrijk. Voor de Adobe beursstand op IBC 2023 in Amsterdam leverden wij daarom de Absen AX 1.5 Pro.

Lees meer
DELOITTE’S RESPONSIBLE BUSINESS-EVENT
De inmiddels al de tweede editie van Deloitte’s Responsible Business Event. Complimenten aan FX Agency voor de mooie organisatie van dit hybride evenement. MHB mocht de play-out en LED-techniek verzorgen. We hebben vijf prachtige Roe Visual Diamond 2.6 schermen geplaatst en wij verzorgden de playout van de content.

Lees meer
Previous slide
Next slide

Unieke Bedrijfsevenementen: Innovatie en Creativiteit

In de dynamische wereld van bedrijfsevenementen begrijpen we dat visuele impact en interactiviteit essentieel zijn. Bij MHB beschikken we over een team van experts die gespecialiseerd zijn in het creëren van boeiende, gedenkwaardige ervaringen. Onze veelzijdige aanpak stelt ons in staat om de perfecte mix van innovatieve technologie, creatieve concepten en naadloze uitvoering te leveren.

Of het nu gaat om het weergeven van verbluffende visuele content, het opzetten van interactieve platforms voor virtuele deelnemers, of het coördineren van een live uitzending.

Bij MHB geloven we in maatwerk en flexibiliteit, omdat elk bedrijfsevenement uniek is. Ons doel is om jouw visie tot leven te brengen en de doelen van jouw evenement te overtreffen. Of het nu gaat om het leveren van een naadloze technische uitvoering, het neerzetten van een aantrekkelijke virtuele omgeving, of de uitvoering van een verbluffende live productpresentatie, wij staan garant voor een hoogwaardige ervaring die de verwachtingen van zowel jou als jouw publiek overtreft.

EEN GREEP UIT ONZE CORPORATE EVENTS