Over MHB

MHB is een innovatief AV bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Vanuit ons hoofdkantoor in Bolsward verzorgen wij al meer dan 10 jaar audiovisuele oplossingen voor een groot scala aan evenementen.  We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige visuele oplossingen.

Zowel het organiseren van een specifiek onderdeel binnen een productie als de realisatie van een totaalproductie behoren tot onze mogelijkheden. We leveren oplossingen voor zowel binnen als buiten en zijn aanwezig in de wereld van exhibities, sport, theater, festivals en corporate events, zowel live als digitaal!

Een goed begin is het halve werk! Uitdagingen grijpen wij dan ook met beide handen aan. We zijn nieuwsgierig, we lopen graag voorop en zorgen voor perfectie tot in de puntjes als het gaat om de voorbereiding van een productie. Zo maken we het verschil voor jou als opdrachtgever. Ons doel is het achterlaten van een onuitwisbare indruk bij uw publiek. Het team van MHB wordt daarom graag bij de voorbereiding van uw evenement betrokken. MHB zet zich in voor eerlijke en langdurige samenwerkingen. Gedreven door ons intrinsieke verantwoordelijkheidsgevoel voor het eindresultaat.

Onze materialen

We investeren uitsluitend in de beste materialen. We zorgen er voor dat ze altijd in top conditie zijn zo dat alles altijd optimaal functioneert.

MHB en duurzaamheid

Zuinig en bewust omspringen met grondstoffen, energie en natuur zit diep in het DNA van MHB.

Zo worden al onze panden met warmtepompen verwarmd en wekken we meer energie op dan we gebruiken. We investeren zoveel mogelijk in kwalitatieve apparatuur wat een minimale levensduur heeft van 10 jaar en op een verantwoorde manier word geproduceerd en verpakt.

Dit doen we niet om de mooie praatjes maar omdat we het echt belangrijk vinden.

Ons team

Piet Pietersma

Projectmanager
test

Piet Pietersma

Piet Pietersma

Projectmanager

Piet Pietersma

Piet Pietersma

Projectmanager

Piet Pietersma

Piet Pietersma

Projectmanager
Contact

Piet Pietersma