Over MHB

MHB is een innovatief AV bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Joure verzorgen wij al meer dan 10 jaar audiovisuele oplossingen voor een groot scala aan evenementen.  We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige visuele oplossingen.

Zowel het organiseren van een specifiek onderdeel binnen een productie als de realisatie van een totaalproductie behoren tot onze mogelijkheden. We leveren oplossingen voor zowel binnen als buiten en zijn aanwezig in de wereld van exhibities, sport, theater, festivals en corporate events, zowel live, online als hybride!

Een goed begin is het halve werk! Uitdagingen grijpen wij dan ook met beide handen aan. We zijn nieuwsgierig, we lopen graag voorop en zorgen voor perfectie tot in de puntjes als het gaat om de voorbereiding van een productie. Zo maken we het verschil voor jou als opdrachtgever. Ons doel is het achterlaten van een onuitwisbare indruk bij uw publiek. Het team van MHB wordt daarom graag bij de voorbereiding van uw evenement betrokken. MHB zet zich in voor eerlijke en langdurige samenwerkingen. Gedreven door ons intrinsieke verantwoordelijkheidsgevoel voor het eindresultaat.

VISUELE EXPERTS

Met de combinatie van de állerbeste apparatuur én de expertise van MHB, komen we samen tot de beste visuele producties. Wij zijn vooruitstrevend met techniek, degelijk in wat we doen, betrouwbaar in wie we zijn en duurzaam in onze keuzes.

Nieuw pand in Joure
MHB is verhuist naar een nieuw onderkomen in Joure. Duurzaamheid, bereikbaarheid en meer capaciteit voor het groeiende audiovisuele bedrijf waren de belangrijkste redenen voor deze stap. 
Nieuw pand in Joure
Het nieuwe pand wekt meer energie op dan het zal verbruiken. Het ligt op een kavel van 5.000 m2 met ruimte voor groen en parkeergelegenheid. 
Nieuw pand in Joure
Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van 3.250m2 en is daarmee zes keer zo groot als de vorige locatie in Bolsward.  Het pand wordt uitgerust met een hypermoderne studio van 250m2, trainingsruimten, diverse werkplekken, een ruimte voor service en onderhoud en een centraal gelegen ontmoetingsruimte annex kantine met goede koffie. Aan de voorzijde komen maar liefst drie laad- en losdocks. Binnen komt een interne garage waar, naast laden en lossen, ook ’s nachts veilig gestald kan worden.
Nieuw pand Joure
Na een tiental jaren met Bolsward als thuisbasis, werken wij nu vanuit dit nieuwe pand in de Fryske Marren.
Previous slide
Next slide

DUURZAAMHEID

Zuinig en bewust omspringen met grondstoffen, energie en natuur zit diep in het DNA van MHB.

Zo worden al onze panden met warmtepompen verwarmd en wekken we meer energie op dan we gebruiken. We investeren zoveel mogelijk in kwalitatieve apparatuur wat een minimale levensduur heeft van 10 jaar en op een verantwoorde manier word geproduceerd en verpakt.

Dit doen we niet om de mooie praatjes maar omdat we het echt belangrijk vinden.

DE BESTE MATERIALEN

We investeren uitsluitend in de beste materialen. We zorgen er voor dat ze altijd in top conditie zijn zo dat alles altijd optimaal functioneert.