MHB | Broadcast

In de dynamische wereld van broadcasting is compromisloze, high-end kwaliteit van cruciaal belang, en bij ons vind je de ultieme LED-, licht- en projectieoplossingen die perfect aansluiten bij de eisen van de broadcastindustrie. Onze ongeëvenaarde expertise en toewijding aan excellentie stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste standaarden in zowel visuele helderheid als betrouwbaarheid.

FREEKS SATURDAY NIGHT SAFARI
Met een gloednieuwe ROE Visual LED-vloer en grote LED schermen duikt Freek Vonk ineens midden in de woestijn of in het regenwoud op. En door gebruik te maken van Augmented Reality (AR) kunnen dieren op ware grootte geprojecteerd worden.

Lees meer
Even tot hier
Voor het televisieprogramma van Van der Laan & Woe schitterden we met een interactief LED-videoscherm van maar liefst 17x3 meter, compleet met alle benodigde Zoomverbindingen. MHB AV tilt entertainment naar een hoger niveau!

Bekijk
Previous slide
Next slide

Technologische Meesterwerken voor Broadcast

Of je nu een meeslepende LED-vloer nodig hebt om dynamiek toe te voegen aan live-uitzendingen, geavanceerde Augmented Reality (AR) oplossingen om virtuele elementen naadloos in de uitzending te integreren, of op maat gemaakte LED-displays om een unieke visuele identiteit te creëren, wij hebben de technologische knowhow om jouw visie te realiseren.

Onze LED-oplossingen bieden niet alleen adembenemende beeldkwaliteit, maar ook een ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid en helderheid, waardoor elke uitzending tot leven komt met levendige details en indrukwekkende contrasten. Daarnaast begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is in de broadcastingwereld, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die kunnen worden aangepast aan de unieke eisen van jouw producties.

Van grootschalige televisie-evenementen tot intieme studio-omgevingen, onze oplossingen omvatten een breed scala aan toepassingen om aan elke behoefte te voldoen. Wij geloven in het leveren van niet alleen technologische innovatie, maar ook in het bieden van een naadloze integratie en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw broadcastingervaring vlekkeloos verloopt.

Met onze high-end LED, licht en projectieoplossingen ben je verzekerd van een broadcastervaring die niet alleen de verwachtingen overtreft, maar ook de normen bepaalt voor ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie in de wereld van visuele media.

EEN GREEP UIT ONZE BROADCAST EVENTS