Mobiele LED-schermen

Kwaliteit, flexibiliteit en design met door MHB ontwikkelde Mobiele LED-schermen

Mobiele LED-schermen zijn een uitstekende keuze voor evenementen en presentaties. Zeker als deze schermen ook topkwaliteit video of presentaties aan kunnen bieden.

MHB voegt professionele, broadcast grade kwaliteit toe aan de verhuurmarkt met zijn zelfontworpen mobiele LED-schermen. De beste kwaliteit, door gebruik maken van de hoogwaardige ROE Visual MC5 schermen, een strak matzwart frame, en een verrijdbare en hydraulisch te plaatsen aanhangwagen. Met de kenmerkende ROE kwaliteit op helderheid, scherpte, kleur en weerbestedigheid, is dit mobiele LED-scherm met een formaat van 4m20 x 2m40 en een beeldverhouding van 16:9 ideaal voor indoor en outdoor evenementen.

Het beste kwaliteit mobiele LED-scherm

Broadcast Grade Kwaliteit

Onze schermen zijn uitgerust met de ROE Visual MC5 panelen, die bieden een hoge resolutie en heldere beelden met een brede kijkhoek. Dankzij de hoge helderheid van het scherm is het ideaal voor buitengebruik, zoals concerten, sportwedstrijden, festivals en andere outdoor toepassingen. Bovendien is het scherm energie-efficiënt, heeft het een lange levensduur en is het gemakkelijk te onderhouden, wat betekent dat het altijd op top niveau aangeleverd wordt.

Flexibiliteit en gebruiksgemak; leverbaar in heel Nederland

Snel op de juiste plek

Met onze mobiele LED-schermen kunt u op elke gewenste locatie presentaties of evenementen organiseren. Het scherm is snel en eenvoudig neer te zetten dankzij ons zelfontworpen hydraulische systeem en is standaard te vervoeren via de bijgeleverde aanhangwagen. Bovendien is het scherm plug and play en kunt u eenvoudig elke laptop aansluiten via HDMI.

Strak design; content staat centraal

Professionele uitstraling

Onze mobiele LED-schermen zijn volledig zelfontworpen met een strak, matzwart frame en zonder overbodige kabels in beeld. Dit geeft het scherm een professionele uitstraling en biedt tegelijkertijd optimale bescherming voor de techniek. Bovendien zijn onze schermen weersbestendig, zodat u ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan