Mobiel LED scherm

De hoogste kwaliteit mobiele LED schermen

MHB brengt innovatie naar de markt met de introductie van hun zelfontworpen mobiele LED-schermen. Deze schermen zijn van de allerhoogste kwaliteit en bestaan uit het veel geprezen ROE Visual MC-5 panelen. Het strakke design, matzwarte frame en de weggewerkte elektronica bieden esthetisch plezier, geschikt voor elk evenement.

  • HOOGSTE KWALITEIT MET ROE VISUAL MC5
  • MOOI DESIGN, PRAKTISCH IN GEBRUIK
  • GESCHIKT VOOR IEDER EVENT
  • VERWIJDERBARE AANHANGWAGEN

GESCHIKT VOOR IEDER EVENT

Broadcast grade kwaliteit

Onze schermen zijn uitgerust met de ROE Visual MC5 panelen, die bieden een hoge resolutie en heldere beelden met een brede kijkhoek. Dankzij de hoge helderheid van het scherm is het ideaal voor buitengebruik, zoals concerten, sportwedstrijden, festivals en andere outdoor toepassingen.

Flexibiliteit en gebruiksgemak; leverbaar in heel Nederland

Snel op de juiste plek

Met onze mobiele LED-schermen kunt u op elke gewenste locatie presentaties of evenementen organiseren. Het scherm is snel en eenvoudig neer te zetten dankzij ons zelfontworpen hydraulische systeem en is standaard te vervoeren via de bijgeleverde aanhangwagen. Bovendien is het scherm plug and play en kunt u eenvoudig elke laptop aansluiten via HDMI.

Strak design; content staat centraal

Professionele uitstraling

Onze mobiele LED-schermen zijn volledig zelfontworpen met een strak, matzwart frame en zonder overbodige kabels in beeld. Dit geeft het scherm een professionele uitstraling en biedt tegelijkertijd optimale bescherming voor de techniek. Bovendien zijn onze schermen weersbestendig, zodat u ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan