Expertises

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Audiovisuele ondersteuning versterkt iedere boodschap. MHB denkt met je mee om jouw evenement écht tot leven te brengen. Al vanaf de eerste ideeën kunnen we met je meedenken. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je met de technische invulling van jouw evenement. 

Het belang van audiovisuele techniek tijdens evenementen is enorm en blijft groeien. Nu al gebruikt 81% van de bedrijven visuele content. Audiovisuele techniek is een belangrijk middel om mensen te voorzien in hun informatie- en entertainment behoeftes.

MHB is gespecialiseerd in high end projectie, LED schermen, display, Play-out en andere visuele oplossingen. Als innovatieve partner kunnen wij je goed adviseren over de meest actuele trends en ontwikkelingen.

EXPERTISES

Onze visuele expertise op het gebied van video, LED, licht, projectie en play-out zetten wij in voor de volgende branches:

CORPORATE EVENTS

Of het nu online, live of hybride is, MHB ondersteunt je bij jouw corporate event. Van product lancering tot symposium, van webinar, tot awardshow, maak het visueel en interactief met de experts van MHB.

BROADCAST

Concessieloze, high-end kwaliteit LED, licht en projectie oplossingen, ideaal voor broadcast. Van LED-vloer tot AR oplossingen, van custom LED tot displays.

THEATER, KUNST, CULTUUR

Maak van je evenement een blijvende herinnering. Van gigantische projecties op monumentale panden tot high-end video oplossingen voor musea.

FESTIVALS & CONCERTEN

Maak een show en maak impact! Creëer een visueel spektakel met het beste wat er te bieden is op het gebied van LED schermen en spectaculaire licht oplossingen.


SPORTEVENEMENTEN

De juiste techniek zorgt voor een topsport ervaring voor publiek en sporter. Wij zorgen voor het juiste licht voor topsport en sfeerlicht voor publiek. Informeer en inspireer je publiek, van onze mobiele LED schermen tot LED video boarding.

BEURZEN

Maak je stand een visuele ervaring. Van display tot curved LED, van 4D cinema tot testimonials op custom made LED schermen.