VACATURE: VIDEOTECHNICUS

Je wordt al enthousiast bij het idee: Op de mooiste plekken, met de beste apparatuur, aan gave projecten te werken. Je hebt de ambitie om de beste te worden in videotechniek. Van videomapping op een monumentaal gebouw, tot een gigantische LED-wall bouwen, of de videoregie tijdens een fashionshow. Je vindt het zowel leuk om met ons enthousiaste, professionele team samen te werken, als zelfstandig aan de slag te gaan.

Previous slide
Next slide
JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
Als MHB videotechnicus breng je evenementen visueel echt tot leven. Zowel live, online of hybride, van televisie tot corporate- of live events. MHB beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van LED, projectie, playout en licht. Samen met jouw expertise zijn wij de visuele experts. Je houdt je bezig met het opbouwen, inregelen en bedienen van deze apparatuur. Ook lever je graag je bijdrage aan het ontwerp van creatieve video opstellingen!
WIE ZOEKEN WIJ?
• Je wordt al enthousiast bij het idee: Op de mooiste plekken, met de beste apparatuur, aan gave projecten te werken. Je hebt de ambitie om de beste te worden in videotechniek. Van videomapping op een monumentaal gebouw, tot een gigantische LED wall bouwen, of de videoregie tijdens een fashionshow.
• Je vindt het zowel leuk om met ons enthousiaste, professionele team samen te werken, als zelfstandig aan de slag te gaan.
ONS AANBOD
• Samenwerken met een jong, enthousiast en ambitieus team in een leuke ontspannen sfeer op een compleet nieuwe werkplek: www.mhbav.nl/over-mhb
• De kans om deel uit te maken van bijzondere evenementen en producties, van tv tot festival, van sport tot beurs: www.mhbav.nl/projecten
• Veel eigen verantwoordelijkheid<br>• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
• Een contract voor 32 tot 40 uur per week voor een jaar met de intentie tot verlenging.
• Een goede pensioenregeling.
GEÏNTERESSEERD?

Word je enthousiast van deze functie en denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? Stuur een CV + motivatiebrief naar vacature@mhbav.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jelle Haaima, 06-52027597.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!