VACATURE: AUDIOTECHNICUS

Als audiotechnicus bij MHB werk je mee aan de realisatie van bijzondere evenementen. Voorafgaand denk je mee aan de set-up van het geluidssysteem en de geluidstechnische invulling van het project. Tijdens de show zorg je voor het uitversterken van het geluid op locatie. De diversiteit van onze projecten motiveert jouw om elke dag een nieuwe uitdaging uit te gaan. Zo ben je het ene moment aan het zenderen op een corporate event en ben je het andere moment bezig met het plaatsen en inregelen van speakers op een festival. Je werkt zelfstandig maar kan ook goed in een team functioneren.

Previous slide
Next slide
JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als audiotechnicus bij MHB werk je mee aan de realisatie van bijzondere online-, hybride- en live evenementen. Voorafgaand aan het evenement denk je mee aan de set-up van het geluidyssyteem en de geluidstechnische invulling van het project. Tijdens de show zorg je voor het uitversterken van het geluid op locatie. De diversiteit van onze projecten motiveert jouw om elke dag een nieuwe uitdaging uit te gaan. Zo ben je het ene moment aan het zenderen op een corporate event en ben je het andere moment bezig met het plaatsen en inregelen van speakers op een festival. Je werkt zelfstandig maar kan ook goed in een team functioneren.

 
WIE ZOEKEN WIJ?

• Je wordt al enthousiast bij het idee: Op de mooiste plekken, met de beste apparatuur, aan gave projecten te werken.

• Je hebt de ambitie om de beste te worden met audiotechniek. De ene keer sta je op een festival, de andere keer op een fashion show of op de lancering van een nieuw product van een groot bedrijf.

• Je vindt het zowel leuk om met ons enthousiaste, professionele team samen te werken, als dat je zelfstandig aan de slag gaat.

 
ONS AANBOD

• Samenwerken met een jong, enthousiast en ambitieus team in een leuke ontspannen sfeer op een compleet nieuwe werkplek: www.mhbav.nl/over-mhb

• De kans om deel uit te maken van bijzondere evenementen en producties, van tv tot festival, van sport tot beurs: www.mhbav.nl/projecten

• Veel eigen verantwoordelijkheid

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

• Een contract voor 32 tot 40 uur per week voor een jaar met de intentie tot verlenging.

• Een goede pensioenregeling.

GEÏNTERESSEERD?

Word je enthousiast van deze functie en denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? Stuur een CV + motivatiebrief naar vacature@mhbav.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jelle Haaima, 06-52027597.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!