MHB | Theater, kunst en cultuur

Breng de magie van theater, kunst en cultuur tot leven en transformeer jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring. Bij MHB staan we klaar om jouw visie te realiseren met verbluffende visuele presentaties die variëren van gigantische projecties op historische monumenten tot high-end video-oplossingen die de ziel van het kunstwerk tot leven brengt.

JACQUES PERCONTE IN HET EUROPEES PARLEMENT
Jacques Perconte, filmmaker/mediakunstenaar, maakt bijzondere video art, geïnspireerd door de Europese natuur. In dit geval werd een kunstwerk gemaakt ter ere van het Franse voorzitterschap van de EU Raad. Zo ontstond de uitdaging om de ultieme visuele kwaliteit te behalen. Na vele testen kwam MHB samen met Jacques Perconte en Alain Dupuy uit op een ROE Ruby 2,3 LED videoscherm met MVR Helios processing. Zo ontstond het Custom made kunstwerk van 4×5,5 meter.

Bekijk project

Technologische Excellente voor Theater, Kunst en Cultuur

Voor theaterproducties streven we naar de hoogste graad van verfijning en betrokkenheid. Onze geavanceerde projectietechnieken maken het mogelijk om scènes te transformeren en de atmosfeer te versterken, waardoor het publiek wordt meegezogen in een wereld van verbeelding en emotie. Of het nu gaat om de dramatische verlichting van monumentale panden of de dynamische projecties die de achtergrond van een podium transformeren, wij bieden oplossingen die de grenzen van creativiteit verleggen.

Voor kunstgaleries en musea streven we naar het creëren van een meeslepende ervaring. Onze high-end video-oplossingen laten kunstwerken tot leven komen met levendige kleuren en ongeëvenaarde helderheid. Van interactieve displays tot naadloos geïntegreerde projecties, onze technologische oplossingen versterken de bezoekerservaring.

Of je nu een grootschalig evenement organiseert dat openbaar toegankelijk is of een intieme bijeenkomst in een kunstgalerie plant, wij begrijpen dat de visuele presentatie cruciaal is. Onze op maat gemaakte oplossingen kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van jouw evenement.

Maak van elk moment een blijvende herinnering met onze geavanceerde technologische oplossingen voor theater, kunst en cultuur. Met ons toegewijde team van experts zorgen we ervoor dat jouw evenement niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een diepgaande impact heeft op het publiek, waardoor ze worden ondergedompeld in de pracht en rijkdom van artistieke expressie.

EEN GREEP UIT ONZE Theater, kunst en cultuur events