beeleap op Agritechnica

| Indrukwekkende LED-Toren op 's Werelds Grootste Landbouwbeurs

De Agritechnica in Hannover is de grootste landbouwbeurs ter wereld. Producenten van over de hele wereld laten hier hun oplossingen voor de landbouw zien. Voor beeleap, een samenwerking tussen Carbon Bee uit Frankrijk en BBLeap uit Nederland, is deze beurs een ideale gelegenheid om hun baanbrekende oplossingen aan de wereld te tonen.
In lijn met het zeshoekige beeleap logo heeft MHB een indrukwekkende LED-toren van 5,5 meter hoog gebouwd. Deze unieke constructie biedt een breed scala aan kijkhoeken en is van veraf goed zichtbaar. Bezoekers worden aangetrokken door de imposante toren, die is opgebouwd uit ROE Visual Diamond 2,6 schermen. De keuze voor deze panelen is ideaal voor dit opvallende bouwwerk. Zowel van veraf als dichtbij kan er heldere informatie worden overgedragen, met prachtige kleurdiepte. Het slanke ontwerp van de zeshoek zorgt ervoor dat het bouwwerk zonder grote kieren op de hoeken kan worden gerealiseerd. Een omvangrijke trussconstructie is ook niet nodig; alle technologie is veilig geïntegreerd in de toren. Ook de verlichting van de stand word verzorgd vanuit deze toren, met behulp van ROBE Lighting s.r.o. Ledbeam350.
In opdracht van: beeleap / Carbon Bee & BBLeap
Fotografie: Wouter Zijlstra
Teylers
De Deense kunstenaar Jakob Kudsk Steensen creëert poëtische interpretaties van vergeten of verdwenen natuurverschijnselen. Speciaal voor het Pieter Teylers huis maakte hij de videosimulatie “Voorbij de gletsjer.”

Lees meer
FREEKS SATURDAY NIGHT SAFARI
Met een gloednieuwe ROE Visual LED-vloer en grote LED schermen duikt Freek Vonk ineens midden in de woestijn of in het regenwoud op. En door gebruik te maken van Augmented Reality (AR) kunnen dieren op ware grootte geprojecteerd worden.

Lees meer
MEREDITH MONK IN OUDE KERK AMSTERDAM
Dit najaar komt de Oude Kerk in Amsterdam tot leven met de grootse overzichtstentoonstelling van de hedendaagse muzieklegende Meredith Monk – ‘Calling’. In opdracht van Indy Video leveren wij de state-of-the-art videotechniek voor dit bijzondere evenement.

Bekijk
Even tot hier
Voor het televisieprogramma van Van der Laan & Woe schitterden we met een interactief LED-videoscherm van maar liefst 17x3 meter, compleet met alle benodigde Zoomverbindingen. MHB AV tilt entertainment naar een hoger niveau!

Bekijk
NATO Summit
Tijdens de NATO Summit 2021 in Brussel maakten de NAVO-leiders een meeslepende virtuele reis naar de toekomst met NAVO2030. MHB AV bracht innovatie en verbinding naar het internationale toneel.

Bekijk
Previous slide
Next slide

EXPERTISES

Onze visuele expertise op het gebied van video, LED, licht, projectie en play-out zetten wij in voor de volgende branches:

CORPORATE EVENTS

Of het nu online, live of hybride is, MHB ondersteunt je bij jouw corporate event. Van product lancering tot symposium, van webinar, tot awardshow, maak het visueel en interactief met de experts van MHB.

BROADCAST

Concessieloze, high-end kwaliteit LED, licht en projectie oplossingen, ideaal voor broadcast. Van LED-vloer tot AR oplossingen, van custom LED tot displays.

THEATER, KUNST, CULTUUR

Maak van je evenement een blijvende herinnering. Van gigantische projecties op monumentale panden tot high-end video oplossingen voor musea.

FESTIVALS & CONCERTEN

Maak een show en maak impact! Creëer een visueel spektakel met het beste wat er te bieden is op het gebied van LED schermen en spectaculaire licht oplossingen.


SPORTEVENEMENTEN

De juiste techniek zorgt voor een topsport ervaring voor publiek en sporter. Wij zorgen voor het juiste licht voor topsport en sfeerlicht voor publiek. Informeer en inspireer je publiek, van onze mobiele LED schermen tot LED video boarding.

BEURZEN

Maak je stand een visuele ervaring. Van display tot curved LED, van 4D cinema tot testimonials op custom made LED schermen.