Online events

Online evenementen zijn haast niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Nu we fysiek minder bij elkaar zijn, moeten we op zoek naar alternatieven om toch indrukwekkende evenementen te kunnen organiseren.

Door onze ruime ervaring in de live evenementen en onze uitgebreide kennis van videosystemen, zijn wij in staat een verbluffende online beleving voor jou en je bezoekers te faciliteren.

Mogelijkheden

Wij bieden online evenementen aan van groot tot klein. Of het nu gaat om een eenvoudige vergadering met slechts een camera of een volledig online congres, wij denken graag met u mee. Wij hebben reeds veel ervaring opgebouwd in het faciliteren van verschillende soorten online evenementen. 

Studio's

Of het nu gaat om een webinar, webcast, podcast, college of een digitale vergadering, MHB is dé partner voor jouw online evenement! Jouw online evenement vanuit de studio rechtstreeks naar het internet, via elke browser overal ter wereld online te bekijken. Dát is het uitgangspunt van onze studio’s! Wij zijn nieuwsgierig, wij lopen graag voorop en zorgen voor perfectie tot in de puntjes als het gaat om de voorbereiding van een productie. Zo maken wij het verschil voor jou als opdrachtgever!

Wij hebben vaste studio’s in Leeuwarden en Utrecht, maar ook jouw locatie kunnen wij omtoveren tot een ware online studio. Download hieronder onze brochure.