MHB | Festivals en concerten

Betreed de wereld van festivals en concerten en geef je evenement de krachtige uitstraling die het verdient. Bij ons streven we ernaar om niet alleen een show te creëren, maar een adembenemend visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt en een blijvende impact achterlaat. Ontdek het beste wat er te bieden is op het gebied van LED-schermen en spectaculaire lichtoplossingen om jouw publiek te betoveren.

FUNX AWARDS SHOW
Onze ROE Visual LED schermen zorgden samen met de Panasonic 21K projectoren voor een imponerend visueel decor. Zo gebruikten we de kenmerkende X uit het FunX logo voor een custom made scherm.

Bekijk
BLIJDORP FESTIVAL
Zaterdag 12 augustus vond de zesde editie plaats van het Blijdorp Festival in het Roel Langerakpark, naast de gelijknamige Rotterdamse dierentuin. Voor MHB extra bijzonder omdat we hier voor het eerst ons INFiLED AR 3,9 in konden zetten! We plaatsten in een creatieve oplossing in totaal 76m2 van dit LED systeem, naast 55m2 ROE Visual Vanish.

Lees meer
Previous slide
Next slide

Betoverend licht, grensverleggend geluid en cutting-edge LED-technologie voor onvergetelijke evenementen.

Met cutting-edge LED-technologie bieden we op maat gemaakte schermen die de essentie van live-optredens vastleggen en vergroten. Van indrukwekkende achtergrondvisuals tot dynamische podiumelementen, onze LED-schermen tillen de visuele beleving naar een hoger niveau en voegen een extra dimensie toe aan de muzikale reis. Of het nu gaat om grootschalige festivals in de open lucht of intieme concerten in zalen, wij begrijpen de diversiteit van de evenementen en passen onze oplossingen daarop aan.

Naast LED-schermen bieden we ook spectaculaire lichtoplossingen die de atmosfeer versterken en de energie van de muziek vertalen naar een visueel spektakel. Onze geavanceerde lichtontwerpen zijn ontworpen om perfect te synchroniseren met de muziek, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat die het publiek op een emotionele reis meeneemt.

Of je nu een festival organiseert waar duizenden mensen samenkomen of een intiem concert plant voor een select publiek, wij begrijpen het belang van de juiste visuele en lichtelementen om de gewenste sfeer te creëren. Onze technologische innovaties worden ondersteund door een toegewijd team van experts dat samenwerkt om jouw visie tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te bieden aan zowel artiesten als publiek.

Laat je evenement schitteren met de beste LED-schermen en lichtoplossingen die beschikbaar zijn. Maak een impact, creëer een visueel meesterwerk en laat het publiek zich onderdompelen in de magie van festivals en concerten zoals nooit tevoren.

EEN GREEP UIT ONZE Festivals en concerten