AV Techniek

Visuele Experts

Het beste in Audiovisuele techniek

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Audiovisuele ondersteuning versterkt iedere boodschap. MHB denkt met je mee om jouw evenement écht tot leven te brengen. Al vanaf de eerste ideeën kunnen we met je meedenken. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je met de technische invulling van jouw evenement. 

Het belang van audiovisuele techniek tijdens evenementen is enorm en blijft groeien. Nu al gebruikt 81% van de bedrijven visuele content. Audiovisuele techniek is een belangrijk middel om mensen te voorzien in hun informatie- en entertainment behoeftes.

MHB is gespecialiseerd in high end projectie, LED schermen, display, Play-out en andere visuele oplossingen. Als innovatieve partner kunnen wij je goed adviseren over de meest actuele trends en ontwikkelingen. 

Onze expertises

LED videoschermen

LED schermen: de mogelijkheden en de effecten zijn enorm! Als specialist in LED videoschermen adviseren wij graag hoe je de meeste impact maakt tijdens jouw event.  

Projectie

Het effect van projectie is letterlijk en figuurlijk enorm! Van monumentale gebouwen tot leven wekken tot videomapping, alles is mogelijk met de visuele experts van MHB.

Playout

Terwijl jij je richt op je evenement, zorgen wij voor de juiste techniek. De professionele en gedreven experts van MHB helpen jou graag met een perfect functionerende infrastructuur.

Licht

Met licht maak je impact. Je kan iedere sfeer oproepen, accenten leggen. Wil je ook je evenement tot leven brengen met licht?

Totaalproducties

Bij een totaalproductie regelt MHB tot in de puntjes alle techniek. Zowel voor Live, Online als Hybride evenementen. 

AV Verhuur - Dry Hire

MHB beschikt over een veelzijdig audiovisueel assortiment, dat ook beschikbaar is voor dry hire door professioneel gebruikers. Benieuwd naar ons volledige assortiment?